Ringo

De Ringo is de kleinste zitzak in de Terapy collectie en is ook het kleinere broertje van de Ollie en de Stanley. De Ringo kan op meerdere manieren gebruikt worden. U kunt de Ringo als meditatiekussen gebruiken, waarmee u even helemaal tot rust kunt komen. De Ringo kan ook gebruikt worden als een klein kussen voor op de bank of in combinatie met andere Terapy zitzakken.

De Buitenhoes van de Ringo

Alle buitenhoezen van de zakken zijn gemaakt van Rekbaar Katoen. Hierdoor geeft de hoes een aangenaam gevoel op de huid en vormt het zich naar het lichaam. Door de rits is de buitenhoes eenvoudig te verwijderen, handig als u een ander kleurtje zou willen of de buitenhoes wilt wassen (30 graden). De zitzakken zijn ook voor buiten prima te gebruiken. Dit vergroot het aantal mogelijkheden. Doordat de zitzakken erg licht van gewicht zijn kunt u deze makkelijk verplaatsen of meenemen.

 

De Vulling van de Ringo

Alle producten van Terapy zijn gevuld met EPS-parels. Door deze speciale korrels die dicht op elkaar zitten komt er weinig lucht in de zitzak en vormt deze veel beter naar het lichaam en behoudt beter zijn vorm. Door de slimme binnenhoes lekt de zitzak geen korrels, dus ook niet als u de buitenhoes in de was doet.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »