Tropilex wilt dat u lekker relaxed!

Tropilex

Tropilex wilt dat u lekker relaxed!

Je werkt hard, je doet veel en je kan helaas niet zo 1,2,3 op vakantie gaan... maar daar is Tropilex voor. Tropilex gelooft dat u een vakantie verdiend maar toch lekker dichtbij uw eigen huis. Lekker van een mini-vakantie genieten en zo heerlijk tot rust komen in uw hangmat of hangstoel. Hun hangmatten en hangstoelen zijn in vele verschillende kleuren beschikbaar, die makkelijk kunnen passen bij de decoratie van uw huis, tuin of kamer.

De keuzes met Tropilex

De Tropilex hangmatten en hangstoelen worden gemaakt met Quality Control. Tropilex kijkt altijd naar de oorsprong van de onderdelen dus u kan altijd het beste verwachten van Tropilex. Het hout wordt gemaakt uit een speciale houtfabriek in Polen. De houttribunes zijn FSC-gecertificeerd en hun oorsprong komen uit goed beheerde Scandinavische bossen. De metalen standaards en hangende materialen worden geproduceerd door familie bedrijven in China. De stof voor de hangmatten en hangstoelen worden met de hand gemaakt en geweven door traditionele hangmatwevers in Colombia en India. Tropilex werkt ook samen met bedrijven uit deze landen en bezoeken de fabrieken vaak om te controleren op de arbeidsomstandigheden en de kwaliteit van de producten.

Tropilex geeft om de aarde

Tropilex is een trotse lid van de internationale organisatie One Percent for the Planet. Tropilex doneert minimaal 1% van hun eigen jaarlijkse omzet ter ondersteuning van milieu-non-profit organisaties. Elke aankoop bij een Tropilex product steunt u dus ook nog eens de organisaties die voor het milieu strijden. Hierbij draagt u bij voor een stukje beter leven in onze wereld. Zo wordt uw genot ook het genot voor de wereld.

Hoe bevestig ik mijn Tropilex?

Wij bieden u de volledige collectie aan! Of u nu geïnteresseerd bent in een hangmat of een hangstoel wij helpen u graag.
Tropilex biedt u vele manieren om uw hangmat of hangstoel veilig op te hangen. Zo hebben we een simpele touw bevestiging voor bijvoorbeeld het tijdelijk ophangen tot het permanent bevestigen aan de muur of plafond. Neem ook eens een kijkje bij de Hangmat standaards en Hangstoel standaards van Tropilex. Deze maken het mogelijk te genieten zonder afhankelijk te zijn van een muur, boom of andere bevestiging. Weet u nog niet goed welke bevestiging goed is voor uw voorkeur betreft hangmat of hangstoel? neem gerust contact op met onze klantenservice. Ons team helpt u graag met het maken van de juiste keuze.
 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen