Urban Green

Urban Green heeft de Urban Green I-Grow ontworpen voor het kweken en groeien van plantjes. Dit kunnen bloemen, kruiden, groenten of zelfs een combinatie van verschillende planten zijn! Verder is de I-Grow ook ideaal om te gebruiken als een demonstratietuin voor op school, of bijvoorbeeld in uw restaurant om heerlijke verse groenten te kweken. In de verpakking treft u alle benodigde informatie aan hoe de Urban Green I-Grow te gebruiken. U kunt zelf de plantjes ontkiemen, jonge plantjes gebruiken of reeds volwassen planten gebruiken.

De Urban Green I-Grow

De Urban Green I-Grow is een volautomatisch Hydro kweeksysteem. De Urban Green I-Grow werkt volgens een simpele touch bediening. Het laat uw planten continu groeien zonder enig extra onderhoud. Bovendien is het systeem in zijn geheel zelfonderhoudend met betrekking tot het geven van water, voeding en licht. Dit maakt het een uiterst gemakkelijk systeem om in gebruik te nemen! Bovendien kan de I-Grow ook in verschillende standen ingesteld worden dankzij het simpele touch systeem. U kunt ervoor kiezen om de zaden te ontkiemen (seeding) , het groeien van uw stekjes (growing) of de ontwikkeling van uw bloemen (flowering). Dit maakt de I-Grow uiterst veelzijdig!

 

Welke versies van de Urban Green I-Grow zijn er

- De Urban Green I-Grow 6 is ontworpen voor het kweken en groeien van 6 plantjes. De potjes van de I-Grow hebben een diameter van 7,5cm.
- De Urban Green I-Grow 3 is ontworpen voor het kweken en groeien van 3 plantjes. De potjes van de I-Grow hebben een diameter van 5,8cm.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen