Vetsak

In het hart van Kaapstad creëerde oprichter en ontwerper Ryan Buda een nieuwe stijl van casual living. Vetsak heeft een ongelooflijk zachte hybride-memory-foam aan de binnenkant en een super zachte en leuke stoffen aan de buitenkant, hierdoor zal de vetsak uitspringen tussen alle andere zitzakken. De Vetsak producten worden sinds 2006 gemaakt, en voor Vetsak is het belangrijkste om ervoor te zorgen dat hun beanbags worden geproduceerd in een lokale, duurzame, leuke en zorgzame omgeving. Van het begin ontwerp tot de dag dat het aan uw voordeur komt, is Vetsak’s hoofddoel ervoor te zorgen dat alle betrokkenen zich op prijs gesteld voelen, alle benodigdheden kunnen bemachtigen en belangrijker, gelukkig zijn.

Over de producten van Vetsak

Ongekende kwaliteitsnormen, gecombineerd met jarenlange ervaring, geeft Vetsak de zeldzame kans om te bereiken wat anderen veel eerder hebben geprobeerd maar niet hebben bereikt - de optimale zitervaring. Met Vetsak’s gloednieuwe, revolutionaire Hybrid Memory Foam-vulling heeft Vetsak de volgende generatie duurzame beanbags gecreëerd. Zachter, fijner en levendiger dan ooit tevoren. Geen roestige kralen, geen verlies aan volume en geen klonten. Het nieuwe verbeterde hybrid memory foam past zich flexibel aan op elk lichaam en bereikt nieuwe, ongeëvenaarde afmetingen in comfort.

Het geheim zit in de mengverhouding van schuimvlokken die van hoge kwaliteit zijn en in verschillende sterktes, die voortdurend geoptimaliseerd zijn door middel van uitgebreide testmethoden. Het resultaat is een perfect gebalanceerde verhouding, die een opmerkelijke merkbare toename in comfort biedt. Bij Vetsak nemen ze hun vullingen serieus. Ze stellen hun normen hoog en werken er voortdurend aan om uw zitkwaliteit te verbeteren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »