VLUV

Vluv zitballen zorgen voor een gezonde zithouding en zijn licht van gewicht, zodat u ze makkelijk kunt verplaatsen. U kunt de Vluv zitballen zelfs gebruiken als sport-/trainings- bal, waar u oefeningen op kunt uitvoeren. De zitballen zijn er in vele kleuren en materialen. U kunt de zitballen combineren, waardoor u nooit op ze uitgekeken zult zijn. De zitballen zijn gemakkelijk in gebruik en geven u zonder stress de ultieme zitbal positie!

Over de Vluv zitballen

De Vluv zitballen zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen. De binnenbal is gemaakt van PVC materiaal en is zeer sterk, naadloos en PHT vrij. Hierdoor kost het geen moeite om de binnenbal op te blazen, omdat de zitbal perfect aansluit. De Vluv zitballen hebben dubbel gestikte naden en er bevindt zich een subtiele ring onder aan de zitbal. waardoor het rollen van de zitbal wordt tegengegaan. Het handvat kan natuurlijk ook niet missen, waardoor het optillen van de bal praktisch wordt. De binnenbal van de Vluv zitbal kunt u oppompen met een fietspomp of een ander lucht element. Er wordt een koppelstukje meegeleverd, zo zit u nooit met een verkeerde aansluiting. Na het opblazen kunt u met de YKK ritssluiting alles afronden en natuurlijk heerlijk gaan zitten en genieten van het unieke zitelement!

Er zijn 3 verschillende maten:
55 cm = tot 155 cm lichaamslengte
65 cm = 155 cm - 175 cm lichaamslengte
75 cm = 175 cm - 195 cm lichaamslengte
Wij adviseren de VLUV 65cm aan voor gebruik van een standaardhoogte bureau (ca. 68-72cm).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen