Werkwaardig

Werkwaardig is een Amsterdam Interior Label opgericht door Timo Keultjes en Diederik Dam. In hun Amsterdamse ontwerpstudio zijn ze constant op zoek naar een combinatie van plezier en innovatie, in die volgorde. Om de hoge kwaliteit van de producten van Werkwaardig te waarborgen, produceren ze uitsluitend in Nederland. De collectie van Werkwaardig wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe aangepaste ontwerpen, even als die van andere getalenteerde Nederlandse ontwerpers en kunstenaars.

Over Werkwaardig

Kijkend naar de huidige maatschappij zien ze een smeltkroes, waar een breed scala aan mensen, culturen en landen samen komen. Ergens in die prachtige smeltkroes creëerde ze Werkwaardig, ontwerpen die mensen bij elkaar brengen. Ze geloven dat plezier, vreugde en glimlachen universeel zijn en willen zoveel mogelijk mensen verbinden met dit gevoel en met hun leuke interieurproducten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »