ZOKU

Heb je zin in een lekkere ijslolly maar niet veel zin om naar buiten te gaan om te kopen ? Wil je creatief zijn met het maken van je dessert? Wil je graag een meer gezonde ijsje maken voor je kinderen? Wil je graag je hete koffie ontdooien om lekker van ice-coffee te genieten? Dat kan met de producten van ZOKU. ZOKU biedt o.a. producten waarmee je eenvoudig je eigen ijsjes kan maken , je eigen ijslolly's of snel je warme dranken te ontdooien!

Wat is ZOKU ?

Zoku is opgericht in 2009 in de Verenigde Staten. Zoku staat bekend om hun huishoudelijke producten. Zoku zet lol om in functionele, eenvoudig te gebruiken producten. Zoku is een bedrijf dat zich richt op oplossingen voor het huis om het leven makkelijk en leuker te maken. Zoku begon met een makkelijk idee: wat als ze ijslolly’s sneller kunnen laten bevriezen? En na maanden van onderzoek, testen en prototypes werd de Zoku Quick Pop Maker geboren.

Inmiddels heeft Zoku al meerdere ijsmakers en slush makers op de markt gebracht. Het leuke aan de Zoku ijsmaker is bijvoorbeeld dat je eindeloos kunt variëren met het maken van ijsjes. Met Zoku kunt u gekke patronen in de ijsjes maken, of een romige binnenkant maken in de binnenkant van uw waterijsje. Met Zoku kunt u gemakkelijk de gezonde ingrediënten die u maar wilt gebruiken om een ijsje te maken. Zoku heeft leuke producten die gemakkelijk te gebruiken zijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen