Betaalmethoden

Betalen bij Websa kunt u gemakkelijk en veilig in 4 stappen.
 

1 - Maak een keuze hoe u wilt u afrekenen?

a.  Afrekenen als bestaande klant (geniet van de extra voordelen en mogelijkheden)
    (u dient in te loggen met uw gegevens)
b.  Afrekenen als nieuwe klant na registreren (geniet van de extra voordelen en mogelijkheden)
c.  Afrekenen als gast van Websa

Indien u al een Websa account heeft raden wij aan om vooraf al in te loggen en gebruik te maken van de extra mogelijkheden van uw  account. Ik heb een account bij websa en wil graag inloggen

 

2 - Keuze van factuur- en verzendadres

Indien u al een account heeft controleer uw gegevens. Bij geen account dient u een factuur- en verzendadres op te geven. Wilt u het product op uw werkadres laten bezorgen, dan is dit uiteraard mogelijk wijzig dan uw verzendadres!

 

3 - Kies een verzendmethode

a.  Verzenden per Post
     (thuis maar ook op uw werk) 
b.  Afhalen op kantoor
     (na bevestiging van uw aankoop zullen wij contact met u opnemen om een afspraak op korte termijn te maken)

 

4 - Kies een betaalmethode

Bij Websa heeft u betrouwbare manieren om te betalen!

 

       iDEAL

Indien u al gebruikt maakt van internetbanieren bij Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. Deze betaalmethode is echter alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Kies bij het bestelproces iDEAL en wij zorgen ervoor dat u in een veilige en betrouwbare omgeving bij uw bank kunt afrekenen, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

MasterCard en Visa (creditcard)

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is verzonden.

 

 

PayPal

U kunt alleen met PayPal betalen indien u een PayPall account heeft.
 

 

Overboeking

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor Overboeking / bankoverschrijving ontvangt u per mail een orderbevestiging hierop staan uw gegevens en de bestelling vermeld. U dient het bedrag over te maken met vermelding van het ordernummer. Na ontvangst van betaling zal de bestelling naar u verzonden worden. Indien wij na twee weken de betaling nog niet ontvangen hebben zijn wij genoodzaakt om de order te annuleren.      

     

Contant bij afhalen

Het is mogelijk om bij Websa uw product(en) af te halen op het hoofdkantoor in Hoogezand. Neem hiervoor contact met ons op, en wij zorgen ervoor dat uw product(en) klaar staan.

 

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is een online betaalsysteem van banken in België. Indien u klant bent bij de volgende banken; Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank of Record Bank dan kunt u afrekenen bij Websa. Kies bij het bestelproces Bancontact/Mister Cash en wij zorgen ervoor dat u in een veilige en betrouwbare omgeving bij uw bank kunt afrekenen, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

Maestro

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor klanten uit België welke zijn aangesloten bij een van de volgende banken;Argenta, AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Centea, Dexia, Deutsche Bank, Fintro, ING of KBC. Met deze betaalmethode kunt u bij Websa direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 

DIRECT ebanking

Online winkelen bij websa voor Europese klanten uit Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Engeland en Frankrijk. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.

 

Giropay

Giropay is een online betaalmiddel van de Duitse banken en wordt ondersteund door; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank. Met Giropay kunt u direct uw aankopen betalen in uw eigen  vertrouwde bankomgeving.
Indien u meer wilt weten over de werking van Giropay klik dan hier.

 

Afterpay

(alléén voor Nederlandse consumenten)

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Websa het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,-

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Factuur informatie

- Na iedere correct uitgevoerde betaling ontvangt u een factuur.

- Op alle facturen staan de prijzen vermeld exclusief en inclusief btw.

- Bij facturen aan bedrijven buiten Nederland zullen wij het btw nummer controleren en bij akkoord een factuur opstellen zonder btw, de factuur zal voldoen aan de gestelde eisen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen