Samenwerking

SAMENWERKING

Samenwerking met websa

websa is een veelzijdige organisatie, staat klaar voor u als particulier maar ook voor u als zakelijk klant.
Als zakelijke klant / partner van websa kunnen we oplossingen bieden voor korte- of langere termijn.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen:
 

websa als affiliate partner
Als u een website beheerd kunt u geld verdienen door te adverteren voor websa. Indien een bezoeker via uw website naar websa gaat en vervolgens ook daadwerkelijk een order aankoopt kunt u een commissie verdienen tot maximum 10% over de verkoopprijs. Indien u alleen geïnteresseerd in het adverteren van een bepaald product of productgroep dan kunt u ook bij websa terecht. Heeft u interesse neem dan contact met ons op of schrijf u in door hier te klikken.

 Uw eigen professionele webwinkel

Heeft u een eigen winkel en of bent u leverancier van een merk(en) en wilt u online gaan verkopen dan biedt websa de uitkomst. Doordat websa de ervaring en techniek zelf in huis heeft kunnen wij tegen relatief lage kosten dit voor u uit handen nemen. Wij verkopen u producten in een professionele klantomgeving zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent, dan doen wij de rest.

Bedrijfsspecifieke acties voor uw klanten
Veel bedrijven zijn op op zoek naar een flexibele partner met een groot aanbod, websa kan deze partner voor uw zijn. Bij ons is veel mogelijk, wilt u een bedrijfsspecifieke actie, of uw klanten iets extra kunnen bieden neem dan contact met ons op om de tal van mogelijkheden te bespreken. 

Relatiegeschenken en kerstpakketten
Door het veelzijdig aanbod van websa zijn wij in staat om leuke pakketten samen te stellen voor uw relaties. Mocht u producten willen toevoegen die u niet op websa kunt vinden, geen nood, door ons grote netwerk krijgt u waar u om vraagt. Daarnaast werken wij nauw samen met verschillende drukkerijen en vormgevers indien u gebruik wenst te maken van drukwerk.


Heeft u interesse of een vraag neem dan contact met ons op, u kunt ons bereiken op 0598-380228

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen