Vuurschalen

Is het in de tuin koud en wilt u toch van uw terras kunnen genieten? Websa´s vuurschaal biedt een uitkomst! Een vuurschaal uit Websa´s assortiment maakt het net als een vuurkorf uit Websa´s assortiment een stuk aangenamer om tijdens die lange zomeravonden in de tuin te blijven. Aan het vuur kunt u zich opwarmen en het vuur creëert een gezellige lichtval, sfeer en ambiance. En we hebben het nog niet eens gehad over het rustgevende geluid wat een knisperend vuur maakt. Er zijn genoeg redenen om een van de vuurschalen van Websa.nl of vuurkorf te kopen en langer kunnen genieten in de tuin tijdens de lange zomeravonden! Al onze vuurschalen & korven zijn gefabriceerd uit staal, hebben handvaten en zijn te gebruiken voor elke tuin, balkon of andere buitenruimte.

  • Langer kunnen genieten van het vertoeven in uw tuin / buitenruimte dankzij de vuurschaal.
  • Kunnen koken in uw tuin / buitenruimte.

 

 

Waar u naar moet kijken bij het aanschaffen van een van onze vuurschalen

Vuurschalen heb je in vele maten en verschillende materialen. Voor een langere levensduur is het advies om de vuurschaal op een droge plek weg te zetten. Dit zorgt ervoor dat de schaal minder zal gaan roesten. Websa.nl bied u de keuze uit de vuurschalen van COOKKING. Wanneer u een keuze gaat maken uit ons aanbod, is het slim om je af te vragen op welke plaats de schaal geplaatst gaat worden. Houdt hierbij altijd uw veiligheid en die van anderen in het achterhoofd. Mocht u de schaal puur gebruiken om uzelf te verwarmen, zit u gebakken maar wilt u een vuurkorf? Bekijk onze pagina Vuurkorven.

Vuurschalen en koken

Bent u van plan om naast het genieten van de warmte erin eten te bereiden? In dat geval hebben wij het product voor u! Een hele bijzondere vuurschaal, de COOKKING Grill tripods met vuurschaal. Deze barbecue heeft een dubbele functie en kan naast het bereiden van een heerlijke maaltijd prima gebruikt worden als vuurkorf/schaal. U krijgt waar voor uw geld bij de aanschaf van onze vuurschalen bij Websa.nl.
Let op wij verkopen ook vuurschalen van COOKKING Grill tripods zonder schaal, let op welke u besteld!

Vuurschalen kopen doet u bij Websa!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »