Hoe hang je een hangstoel op?

Hoe hang je een hangstoel op? U kunt uw hangstoel ophangen in een boom, of aan het plafond, een balk of in een hangstoelstandaard. Bij websa hebben we verschillende ophang en bevestigingssets verkrijgbaar om uw hangstoel op te hangen. U moet natuurlijk wel in verband met uw eigen veiligheid goed controleren of hetgene waar u uw hangstoel aan op wilt hangen ook sterk genoeg is hiervoor! Op deze pagina geven wij tips over hoe u uw hangstoel kunt ophangen op verschillende manieren. 

Hoe hang je een hangstoel op in huis

Het is vaak regenachtig of nat weer in Nederland. En als u dan toch graag wilt ontspannen in een hangstoel is het natuurlijk ideaal dat dat ook gewoon binnenshuis kan. Het fijne is dat een hangstoel gewoon aan het plafond of balk opgehangen kan worden binnenshuis. Een hangstoel neemt niet heel veel ruimte in beslag en geeft vaak ook een leuke sfeer in de ruimte waar deze hangt. We hebben hier verschillende bevestigingssets voor. U kunt deze bekijken op de Ophangsysteem pagina.

Hoe hang je een hangstoel op aan een boom

Als u vaak buiten bent of op reis en wilt ontspannen in een hangstoel, dan is het heerlijk om uw hangstoel aan een boom te hangen! Het fijne aan een hangstoel in een boom hangen is dat u vaak natuurlijke schaduw heeft! U moet wel zorgen dat de boom sterk en dik genoeg is om het gewicht te kunnen dragen. Ook is het zeer belangrijk om voorzichtig te zijn met de natuur. Als u uw hangstoel wilt ophangen aan de boom, zorg er dan altijd voor dat u de bevestigingsset goed heeft bevestigd om ongelukken te voorkomen. U kunt deze bekijken op de Ophangsysteem pagina. 

Hoe hang je een hangstoel op in een hangstoelstandaard

Heeft u wel een tuin maar geen bomen of muren waar u een hangstoel aan kunt hangen? Of wilt u wel in huis een hangstoel maar niet aan een plafond of balk? Dan is er altijd nog de optie om de hangstoel in een standaard op te hangen. Ook is een standaard handig als u de hangstoel steeds ergens anders wilt zetten om in de zon te blijven of de schaduw. Ook als u een mooie hangstoelstandaard heeft, kan dit een hele mooie toevoeging zijn aan uw tuin. Op onze hangstoelstandaard pagina kunt u de hangstoelstandaards vinden die wij hebben. We hebben stalen maar ook houten hangstoelstandaards.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »