MobiCook

Maak nu de heerlijkste gerechten met uw eigen mobiele keuken! Met de elektrische keukens van MobiCook! Hiermee kunt u koken, baken en braden op inductie, grillplaat of combinatie hiervan. De MobiCook van Indu+ is geschikt voor gebruik binnen en buitenshuis en is makkelijk verplaatsbaar door de trolley. Deze verplaatsbare keuken is samengesteld uit materialen van hoogwaardige kwaliteit en daarom wordt elke Mobicook keuken geleverd met 2 jaar garantie!

 

 

Voordelen van de Mobicook

De Mobicook kent vele voordelen ten opzichte van traditionele (buiten) keukens. Nummer 1 is toch wel dat u op inductie kunt koken in plaats van gas. Hierdoor heeft u dus geen aparte gas aansluiting nodig buiten, en hoeft u niet met een onhandige gasfles rond te sjouwen. Het enige wat u nodig heeft is een stekker aansluiting en/of verlengsnoer! Het 2e voordeel is dat de MobiCook een mobiele keuken is! U kunt de MobiCook dus overal neerzetten of mee naartoe nemen, zolang er een stopcontact is zit u altijd goed! Daarnaast heeft de MobiCook geen uren nodig om zich op te warmen zoals een traditionele kolenbarbecue en kunt u direct beginnen met het voorbereiden van een heerlijke maaltijd!

Waar u op moet letten bij het aanschaffen van de MobiCook

Wanneer u de MobiCook aanschaft en wilt gaan koken op inductie let dan goed op het volgende. Test uw pannen voor de geschiktheid van koken op inductie. Dit kunt u heel simpel doen door met een magneetje aan de onderkant van de pan te kijken of de magneet blijft hangen, is dit het geval dan is de pan geschikt om te gebruiken voor een inductieplaat. Blijft de magneet niet hangen dan zal de pan niet goed werken op de inductieplaat en is deze dus ongeschikt! Denk goed na waar u de MobiCook neerzet en zorg voor een egale ondergrond, hoewel de mobiliteit van deze keuken vele voordelen met zich meebrengt willen wij u wel aanraden om de MobiCook te plaatsen op een plek met uw eigen veiligheid en dat van anderen in het achterhoofd. En zorg natuurlijk altijd voor een aansluiting voor de stekker van de MobiCook.

De MobiCook kopen doet u bij Websa!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »