Schommels

Schommels, wie is er niet mee groot geworden? Met de schommels van Websa kunnen uw kinderen en u met veel plezier weer heerlijk heen en weer bungelen! Websa heeft een groot assortiment schommels in verschillende vormen, kleuren en van diverse materialen! Wij hebben grote schommels met een hoger draaggewicht zodat u ook samen met uw kind kunt schommelen, schommels voor kleuters en natuurlijk ook de klassieke 1-persoons schommels met houten zitting. Naast schommels hebben wij ook De Lillagunga turnringen. Heeft u een kleine toekomstige turner in uw familie? Dan zijn deze ringen zeker wat voor u! Deze ringen zijn samengesteld uit 3 handgemaakte elementen die vervolgens aan elkaar zijn gelijmd. De ringen zijn zo ontworpen dat ze perfect in uw hand liggen. Door zijn unieke druppelvormig design past dit elegante product in elk huis of tuin. De Lillagunga turnringen zijn ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

 

Waar U op moet letten bij het aanschaffen van een schommel

Wanneer u een schommel koopt denk dan goed na over de plaatsing van de schommel en of u de ophangmogelijkheden heeft thuis. Mocht u een ophangsysteem nodig zijn kijk dan gerust bij onze Ophangsystemen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk waar u de schommel gaat gebruiken, binnenshuis of buitenshuis? Hangt u deze op een plek buiten het bereik van de elementen of moet de schommel tegen een regenbui kunnen? Websa heeft diverse schommels die uiteraard ook weerbestendig zijn door het gebruik van bepaalde materiaal soorten, neem gerust een kijkje naar alle mogelijkheden!

Schommels kopen doet u bij Websa!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen