Terrasheater

Wilt u het nog warm hebben ook nadat de zomerzon is ondergegaan? Een jaar lang, chillen in de tuin? Dat kan met de terrasverwarmer van Websa! Bij Websa heeft u de keuze uit diverse terrasverwarmers in verschillende maten, kleuren en met diverse toepassingsmogelijkheden. Wist u dat wij zelfs terrasverwarmers verkopen die u met uw telefoon kunt besturen? Websa heeft namelijk de Heat and Beat terrasverwarmer van Eurom in het assortiment opgenomen. Met dit apparaat is het mogelijk om met uw smartphone de terrasverwarmer in te stellen naar uw wensen. Er zijn zelfs een aantal typen met ingebouwde bluetooth speakers, zodat wanneer u zich opwarmt aan de terrasverwarmer, tegelijkertijd van een ontspannend muziekje kunt genieten! (deze app is geschikt voor iOS en Android smartphones). Daarnaast is er ook terrasverwarmer uitgerust met full-color LED achtergrond verlichting om een ontspannende sfeer te creëren. Wilt u naast warmte ook het rustieke effect van een kampvuurtje in de tuin, kijkt u dan ook naar onze pagina vuurkorven op de website.

 

 

Waar u op moet letten bij het aanschaffen van een terrasverwarmer of terrasheater?

Wanneer u een terrasverwarmer wilt gaan kopen, denk dan na over de grote van uw terras of ruimte die u wilt gaan verwarmen. Staat er een parasol of ander brandbaar materiaal in de buurt? In sommige gevallen is het aan te raden om 2 of meerdere terrasverwarmers op te hangen om het gewilde effect te bereiken. Anderzijds kan het ook gebeuren dat u een te grote terrasverwarmer koopt. Om dit te voorkomen, zorgt u ervoor dat u de productinformatie leest. Daarnaast dient u rekening te houden met de aansluitingen van de terrasverwarmers. Onze terrasverwarmers werken op stroom dus een stopcontact in de buurt is ideaal, mocht u dit niet hebben dan kunt u altijd gebruik maken van een verlengsnoer. Let er bij het plaatsen van uw apparaat op dat het een elektrisch apparaat betreft dus is het raadzaam om het apparaat op een droge plaats te monteren, ter voorkoming van kortsluiting en brandgevaar. Tenzij het een waterbestendige terrasverwarmer betreft, in dat geval is de vorige waarschuwing niet relevant. Denk uiteraard bij het aansluiten altijd aan uw veiligheid en dat van de mensen om u heen.

Wat is de geschikte ophanghoogte van uw terrasverwarmer?

Om de geschikte ophanghoogte te bepalen gaan we uit van de volgende gegevens :

  • 1400 tot 1500 Watt, ophangen op ongeveer 2,10 meter vanaf de vloer gemeten.
  • 2000 Watt, ophangen op ongeveer 2,50 meter vanaf de vloer gemeten.
  • 3000 Watt en meer, ophangen op ongeveer 2,70 tot 3,00 meter vanaf de vloer gemeten.

 

Een Terrasheater kopen doet u bij Websa!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen