Zoekt u naar goede Audio voor in huis?

We vinden het allemaal heerlijk om muziek te kunnen beluisteren, het liefst zonder te veel moeite. We willen graag kwaliteit en zuivere audio beluisteren. We bieden u daarom een radio aan met goede kwaliteit en een lange levensduur. Voor iedereen is er een radio te vinden. We hebben radio's in verschillende soorten en maten. Zo zijn er radio's voor in de Badkamer of keuken, vochtbestendig en radio's met een zeer goed geluid en vele extra's zoals: Wifi, Spotify Connect, Bluetooth Streaming, AM, FM, DAB+, Internet radio of eventueel draadloos verbinden met meerdere radio's.

Wat voor Audio producten hebben jullie?

Voor iedereen is er een radio te vinden. We hebben radio's in verschillende soorten en maten. Zo zijn er radio's voor in de Badkamer of keuken en radio's met zeer goed geluid en vele extra's zoals: Wifi, Spotify Connect, Bluetooth Streaming, AM, FM, DAB+, Internet radio of eventueel draadloos verbinden met meerdere radio's.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen