Design rookmelder kopen? Stijlvolle rookmelder!

Wilt u uw huis veiliger maken door een rookmelder te plaatsen, maar u vindt de standaard rookmelders aan het plafond geen gezicht? Dan hebben wij voor u de oplossing! Websa heeft de rookmelders van het merk Jalo Helsinki opgenomen in het assortiment. De rookmelders van Jalo Helsinki hebben een stijlvol en organisch design en zijn net zo functioneel als de traditionele varianten.

Hoe werkt een rookmelder en hoelang gaat de batterij mee?

Een elektrische zoemer/claxon gaat af wanneer de rookmelder rook ontdekt, welke het vooraf bepaalde niveau overschrijdt. Wanneer het rookniveau onder het alarmniveau zakt, wordt de zoemer/claxon automatisch gedeactiveerd. De batterij van de rookmelder gaat maarliefst 10 jaar mee. De batterij kan niet vervangen worden, daarom is er een lithiumbatterij met een levensduur van 10 jaar in verwerkt, u hoeft zich dus geen zorgen te maken of u wel de jaarlijkse batterijwissel heeft gedaan!

 

Waar plaats ik een rookmelder?

Voor het correct plaatsen van de rookmelder raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing goed te lezen. Deze wordt standaard meegeleverd bij elke rookmelder, hieronder vindt u enkele tips voor het correct plaatsen van de rookmelder.
- Plaats minstens 1 rookmelder per 60 vierkante meter en per verdieping
- Plaats een rookmelder in elke gang + elke slaapkamer
- Bevestig de rookmelder zodanig aan het plafond dat het toestel zich in het midden van de kamer bevindt.
- Plaats de rookmelder op minstens 50 cm van de hoeken en voorkom dat u de rookmelder plaatst boven een afzuigventiel of ventilatierooster.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen