Design rookmelder kopen? Stijlvolle rookmelder!

Design Rookmelder voor een veilig thuis.

Wilt u uw huis veiliger maken door een rookmelder te plaatsen, maar u vindt de standaard grijze rookmelders aan het plafond geen gezicht? Dan hebben wij voor u de oplossing! Websa heeft de rookmelder Kupu van het merk Jalo Helsinki opgenomen in het assortiment. De rookmelders van Jalo Helsinki hebben een stijlvol en organisch design en zijn net zo functionel als de traditionele varianten. Rookmelder Kupu is een foto elektrisch rookalarm en is geschikt voor gebruik in verblijfswoningen.

 

 

Hoe werkt een rookmelder & hoelang gaat de batterij mee?

Een elektrische zoemer/claxon gaat af wanneer de rookmelder rook ontdekt welke een voorafbepaald niveau overschrijdt. Wanneer het rookniveau onder het alarmniveau zakt, wordt de zoemer/claxon automatisch gedeactiveerd. De batterij van de Kupu gaat maarliefst 10 jaar mee. De batterij van de Kupu kan ook niet vervangen worden daarom is er een lithium batterij met een levensduur van 10 jaar in verwerkt, u hoeft zich dus geen zorgen te maken of u wel de jaarlijkse batterijwissel heeft gedaan!
De Kupu zal zelf aangeven wanneer de levensduur van de batterij bijna bereikt is. Op dit product zelf heeft u 5 jaar fabrieksgarantie, de batterij moet 10 jaar meegaan.

Waar plaats ik een rookmelder?

Voor het correct plaatsen van de rookmelder(s) raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing goed te lezen. Deze wordt standaard meegeleverd bij elke rookmelder, hieronder vindt u enkele tips voor het correct plaatsen van de rookmelder(s).

- Plaats minstens 1 rookmelder per 60 vierkante meter en per verdieping
- Plaats een rookmelder in elke gang + elke slaapkamer
- Bevestig de rookmelder zodanig aan het plafond dat het toestel zich in het midden van de kamer bevindt.
- Plaats de rookmelder op minstens 50cm van elke hoek en voorkom dat u de rookmelder plaats boven een afzuigventiel of ventilatierooster.

Design Rookmelders kopen doet u bij Websa!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »