Deurstoppers

Deurstoppers zorgen ervoor dat deur of raam niet kan dichtslaan, zo kunt u genieten van het heerlijke weer. Bij websa verkopen we deurstoppers van Qeeboo. De Qeeboo deurstopper is verkrijgbaar in de vorm van een konijn. Het konijn is ook leuk als decoratie. De Qeeboo Deurstopper is ook leuk om te gebruiken als boekensteun. De Qeeboo Deurstopper is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Geen producten gevonden...

Wat zijn de specificaties van de Deurstoppers konijn van Qeeboo?

De maten van de Qeeboo Deurstopper konijn is 24 x 12 x 22 cm. De deurstopper is gemaakt van kunststof, daarmee houdt 'ie alles met gemak open. De deurstopper weegt 2,2, kg, wat er voor zorgt dat deuren en ramen niet kunnen dichtslaan. De Qeeboo Deurstopper konijn is leuk als decoratie in bijvoorbeeld een open vakkenkast. De Qeeboo Deurstopper is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen