Onderzetters

Met een onderzetter beschermt u uw tafel of aanrecht tegen de hitte van een pan. Veel mensen vinden het fijn om met alle pannen op tafel te gaan eten, maar natuurlijk wilt u niet uw tafel beschadigen. Door onderzetters onder de pannen te zetten blijft uw tafel in goede staat. Onderzetters zijn er in verschillende vormen en kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn. Hier vindt u alle onderzetters uit ons assortiment.

Ommo Lasso onderzetters

De Ommo Lasso - Onderzetter is een handige opvouwbare pannenonderzetter. Het lijkt op een dun strookje siliconen, maar deze heeft een handig iets. Draai deze binnenstebuiten en maak er dan een rondje van welke kan deze fungeren als pannenonderzetter. Met één makkelijke beweging zorgt u ervoor dat de Lasso weer opklapt. De vorm blijft bij elkaar door een magneetje die in dit product zit, zodat u deze makkelijk kunt opbergen. De Ommo Lasso Onderzetter is gemaakt van siliconen welke hittebestendig zijn voor hete pannen en schalen.

 

Ommo Flip onderzetters

De Ommo Flip - Opvouwbare onderzetter Carbon is ontworpen om uw tafelblad of aanrecht te beschermen. Ook is deze onderzetter ideaal om als antislip te fungeren zodat de hete pannen en schalen goed blijven staan. De Flip onderzetter is eenvoudig op te bergen door de verborgen magneetjes. Zo kunt u de Flip dubbelvouwen en opruimen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen