Serveerschaal

Een serveerschaal is ideaal om snacks op een mooie manier te kunnen presenteren. Of u nu zoete, hartige, of gezonde hapjes of snacks wilt serveren, met een serveerschaal maakt u er een mooie presentatie van. Het assortiment serveerschalen van websa bestaat uit verschillende soorten. Zo zijn er serveerschalen met meerdere vakken, etageres, broodmanden, saladeschalen enz. Hier vindt u dus alles wat u nodig heeft om eten te kunnen serveren.

Serveerschaal hoop van OMMO

De Hoop Serveerschaal is een serveerschaal waarop we snacks het liefst serveren. Of u nu zoete, hartige, of gezonde hapjes of snacks wilt serveren, hiermee maakt u er een mooie presentatie van. Het modulaire systeem heeft een bowl voor kersen, nootjes, chips en meer. De schaal rust op een verzamelbox welke ook functioneert als een standaard voor afval dat je niet op tafel wenst te zien. Het midden houdt een schaaltje vast dat je kunt gebruiken voor een dip of voor prikkertjes. De Hoop is ook verkrijgbaar met meerdere vakjes (Hoop 2).

 

Serveerschaal loft van OMMO

De Ommo Loft Serveerschaal is een uniek ontworpen schaal. Deze is bijzonder omdat ze niet-symmetrisch is. Er zit bijpassend saladebestek bij, die keurig op de rand kan rusten. De Serveerschaal is ook erg geschikt om te gebruiken als mengkom voor salades, pasta's te bereiden of bijvoorbeeld brooddeeg te kneden. De schaal heeft een siliconen ring op de bodem die voor de nodige grip zorgt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen