Luchtbevochtigers online shop? Uitgebreid aanbod luchtbevochtigers!

Heeft u thuis of op uw werk last van een droge huid of droge ogen? Dan is de kans zeer waarschijnlijk dat de luchtvochtigheid in de ruimte te laag is. We merken dit vooral in de wintermaanden wanneer de huizen en kantoren weer verwarmd worden en de kachels de hele dag aanstaan. Doordat de temperatuur in huis en op kantoor omhoog gaat, gaat tegelijkertijd de luchtvochtigheid omlaag. Dit kan ervoor zorgen dat u last krijgt van droge ogen, een droge huid en een schrale keel. Om dit probleem tegen te gaan kunt u ervoor kiezen om luchtbevochtigers te plaatsen in de ruimte waar u woont, werkt en leeft. Websa heeft een uitgebreid assortiment luchtbevochtigers in verschillende vormen, formaten en kleuren.

Hoe werken luchtbevochtigers en wat zijn de voordelen ?

Luchtbevochtigers verspreiden een waternevel in de lucht, hierdoor wordt de luchtvochtigheid in de ruimte verhoogd. Dit kan op verschillende manieren gerealiseerd worden, afhankelijk van het type luchtbevochtiger. De meest gebruikte soort luchtbevochtiger is de ultrasone luchtbevochtiger, deze werkt met ultrasone trillingen, hierdoor wordt het water uit de watertank vernevelt en met een ventilator verspreid door de ruimte. De voordelen van een luchtbevochtiger zijn eigenlijk heel vanzelfsprekend doordat de luchtvochtigheid verhoogt wordt in een ruimte zult u minder snel last krijgen van een droge huid, handen en ogen. U zult zich comfortabeler voelen en minder snel last krijgen van hoofdpijn, gebarsten lippen en huidschilfers.

 

Luchtbevochtigers & geurolie

Naast het feit dat een luchtbevochtiger de luchtvochtigheid in een ruimte kan verhogen kan hij deze tegelijkertijd ook voorzien van een heerlijk aroma. Aan het water in de luchtbevochtigers kunt u druppels geurolie toevoegen en in sommige modellen kunt u oliedruppels op een sponsje druppelen zodat de door u gekozen geur wordt verspreidt. Zo heeft u dus eigenlijk een aroma diffuser en luchtbevochtiger in één!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen