Luchtontvochtigers

Luchtontvochtigers zorgen ervoor dat een ruimte zoals uw woonkamer, kantoor of kelder het juiste leefklimaat heeft. Daarnaast voorkomt het schimmelvorming, muffe luchtjes en allergische reacties door huisstofmijt. Een luchtontvochtiger zuigt de lucht aan, filtert vuil en stofdeeltjes eruit waarna de lucht wordt afgekoeld en de waterdamp condenseert. Het water wordt opgevangen en de ontvochtigde lucht wordt schoon terug in de ruimte geblazen.

Hoe weet ik of ik in mijn huis luchtontvochtigers nodig heb?

Heeft u een huis wat muf ruikt en heeft u moeite met ventileren? Of zijn uw meubels klam en zijn er vochtplekken te zien op uw muren en behang? Dan is er een grote kans dat de lucht in uw woning te vochtig is. De luchtontvochtigers zijn dan de oplossing om het vochtprobleem in uw huis op te lossen. Een luchtontvochtiger zuigt de lucht aan, filtert vuil en stofdeeltjes eruit waarna de lucht wordt afgekoeld en de waterdamp condenseert. Het water wordt opgevangen en de ontvochtigde lucht wordt schoon terug in de ruimte geblazen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »