Luchtverwarmers, voor een lekkere warme temperatuur in huis.

Een luchtverwarmer is ideaal wanneer u een ruimte wilt verwarmen waar geen verwarming of radiator aanwezig is. De luchtverwarmers bieden een betaalbare en stijlvolle oplossing voor dit probleem. Websa heeft diverse modellen luchtverwarmers. Bij het uitzoeken van een luchtverwarmer is het belangrijk om goed te kijken naar de capaciteit en het verbruik. De luchtverwarmers zien er modern uit, nemen weinig ruimte in beslag en passen in elk interieur.

Hoe werken luchtverwarmers en zijn ze gebruiksvriendelijk?

Een luchtverwarmer is ontzettend gemakkelijk in gebruik. U plaatst de luchtverwarmer in de ruimte die u wilt verwarmen steekt de stekker in het stopcontact en voilá. De luchtverwarmers zijn vaak beveiligd met een oververhittingsbeveiliging. Hierdoor slaat de luchtverwarmer automatisch uit bij oververhitting.

 

Welke merken luchtverwarmers zijn er?

Momenteel hebben we de volgende merken in ons assortiment:
- Stadler Form is opgericht in 1998 door Martin Stadler. Hij had als wens om huishoudelijke apparaten beter en mooier te maken door voortdurend op zoek te gaan naar innovaties, nieuwe technologieën en ontwerpen. Stadler Form is momenteel gespecialiseerd en marktleider in luchtbevochtigers, luchtreinigers, luchtverwarmers, ventilatoren en aroma diffusers.
- Argo heeft door de groeiende vraag naar verschillende klimaatproducten zich de laatste jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van klimaatapparatuur. Argo heeft als doel om de kwaliteit van het dagelijks leven te verbeteren. Argo heeft voor ieder probleem op het gebied van luchtkwaliteit een oplossing. Door de strakke italiaanse stijl zijn de producten geschikt voor iedere ruimte.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen