Luchtwassers, voor een gezonde leefomgeving.

Niets is zo belangrijk als schone lucht, elke dag ademen we zo'n 20.000 keer in en uit het is daarom van belang dat we schone en frisse lucht inademen ook als we slapen. De luchtwassers zorgen ervoor dat de lucht in de ruimte schoon en bevochtigd is. Bescherm uzelf en uw gezin tegen verkoudheid en griep en versterk uw immuunsysteem door zuivere lucht in te ademen. De luchtwassers zorgen niet alleen voor schone lucht maar bevochtigen deze tegelijkertijd ook, hierdoor voorkomt u dat u last krijgt van een droge huid, droge ogen en concentratieproblemen.

Hoe werken luchtwassers en wat zijn de voordelen ?

De werking van een luchtwasser is eigenlijk heel simpel. Slechte lucht in de ruimte wordt in het apparaat gezogen en vervolgens door een stapel schijven geleid die in water roteert. De lucht wordt dus daadwerkelijk gewassen. Zelfs hele kleine deeltjes worden in het water gebonden. Tegelijkertijd wordt zuiver water verdampt volgens de methode van koude verdamping. Koude Verdamping biedt ontzettend veel voordelen. De lucht wordt automatisch goed bevochtigd. De luchtwassers werken hygiënisch en zijn eenvoudig te reinigen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »