Luchtwassers, voor een gezonde leefomgeving.

Niets is zo belangrijk als schone lucht, elke dagen ademen we zo'n 20.000 keer in en uit het is daarom van belang dat we schone en frisse lucht in ademen ook als we slapen. De luchtwassers van Venta zorgen ervoor dat de lucht in de ruimte waar u zich in begeeft schoon en bevochtigd is. Bescherm uzelf en uw gezin tegen verkoudheid en griep versterk uw immuunsysteem door zuivere lucht in te ademen. De luchtwassers zorgen niet alleen voor schone lucht maar bevochtigen deze tegelijkertijd ook, hierdoor voorkomt u dat u last krijgt van een droge huid, droge ogen en concentratie problemen.

 

 

Hoe werkt een luchtwasser en wat zijn de voordelen ?

Een werking van een luchtwasser is eigenlijk heel simpel. Slechte lucht in de ruimte wordt in het apparaat gevoerd en vervolgens door een stapel schijven geleid die in water roteert. De lucht wordt dus daadwerkelijk gewassen. Zelfs hele kleine deeltjes worden in het water gebonden. Tegelijkertijd wordt op de wisselaar-vlakken zuiver water verdampt volgens de methode van koudeverdamping. Koudeverdamping biedt ontzettend veel voordelen. De lucht wordt automatisch goed bevochtigd. Overbevochtiging en kalkneerslag zijn uitgesloten. Kalkpatronen zijn overbodig. Geur- en luchtverfrissers verstoren de functie op geen enkele wijze.
De luchtwassers werken hygiënisch en zijn eenvoudig te reinigen. Het elektrische systeem en de ventilator kunnen voor eenvoudige reiniging met een enkele handgreep uit de behuizing worden genomen. Er zijn geen filters die vuil worden en moeten worden afgevoerd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »