Ventilatoren, voor frisse lucht in huis.

Op Zoek naar verkoeling tijdens de warme zomerdagen ? Houd uw hoofd en huis koel met de ventilatoren van Websa! Websa heeft een assortiment ventilatoren van verschillende formaten en van diverse materialen. Voor elk interieur is er wel een passende ventilator. Kijk voor de specifieke opties bij de aanvullende informatie bij het product.

Geen producten gevonden...

Makkelijk te verplaatsen ventilatoren.

De ventilatoren van Websa zijn licht, compact en hebben een modern uiterlijk. Ze zijn makkelijk te verplaatsen en passen in elke ruimte! Door de moderne designs zijn dit echte eyecatchers en mogen ze best op een prominente plek worden gezet. Kijk voor de specifieke opties bij de aanvullende informatie bij het product.

 

Instelbare modellen ventilatoren.

De meeste ventilatoren uit het assortiment van Websa hebben meerdere instelmogelijkheden, hierdoor kunt u de stroomsnelheid van de ventilator instellen en bepalen hoeveel en hoe snel u wilt koelen. Kijk voor de specifieke opties bij de aanvullende informatie bij het product.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen