Stoelen

Wat mag er nu niet ontbreken in uw huis? Stoelen zijn vaak onmisbaar! Voor de vrienden of familie die graag bij u langs komen is het juist fijn om snel een stoel bij te kunnen zetten! Of uw lichaam even een pauze te geven door te kunnen zitten in plaats van alsmaar bezig te zijn. U kunt kiezen voor strakke stoelen of stoelen met een bijzondere vorm, zoals de Qeeboo Stoelen. Verder verkopen wij bij websa stoelen/krukken die voor meerdere doeleinden te gebruiken zijn, bijvoorbeeld als een vuurkorf of barbecue.

Wat voor soorten Qeeboo Stoelen zijn er?

Qeeboo heeft stoelen die bedoeld zijn als eettafel stoelen, maar ook fauteuils. Deze stoelen zijn vaak ontworpen met een verhaal in gedachten. Qeeboo heeft de rabbit chair in het assortiment, dit is een stoel in de vorm van een konijn. De Qeeboo rabbit chair is ontworpen in 2 varianten, de normale voor volwassenen en de baby voor kinderen. Verder heeft Qeeboo ook de ming vaas en mexico. Deze producten zijn een kruk en bijzettafel in één. Sommige stoelen zijn ook buiten te gebruiken, dit kunt u terugvinden bij de producten zelf.

Stoelen met Authentieke style uit Zweden!

Authentieke Zweedse Stoelen is een mooie toevoeging aan menig huiskamer, terras, veranda, pergola en vooral babykamer. U Komt er heerlijk in tot rust na lange dagen vol activiteit. In Zweden houden ze van gezelligheid. De meubelen bestaan uit natuurlijke materialen en aangename kleuren. De meeste houten meubelen maken van elk huis een plek waar ook vrienden en familie zich thuis voelen. De Scandinaviërs doen niet aan kitsch, maar zorgen juist voor gezelligheid door een huis een levendige look te geven met mooie meubels en accessoires van hout en rotan. Zo zorgt u voor een decor dat een liefde voor de natuur uitstraalt en tegelijkertijd zorgt voor een feelgood sfeer.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen