Parapluhouder

Een parapluhouder die uw gang leuk maakt! Het is altijd handig om een parapluhouder in huis te hebben. Bij websa hebben we een paar leuke parapluhouders van onder andere Qeeboo. Een perfecte parapluhouder voor diegene die op zoek is naar een ongebruikelijke en bijzondere parapluhouder. De Qeeboo Killer toont het hoofd van een haai die schijnbaar uit het water komt om iets te verslinden. Het is een echte eyecatcher in de gang want deze “gevaarlijke” haai beschermt uw paraplu met zijn leven.

Het praktisch gebruik van een parapluhouder.

De parapluhouder is een deel van de inrichting die meestal wordt onderschat. Door de slimme positie bij de deur is het de eerste indruk van iedereen die door de deur komt. Kortom dit is de eyecatcher van elke entree. Een parapluhouder is niet alleen leuk te gebruiken voor een paraplu maar werkt ook erg goed voor bijvoorbeeld een wandelstok en/of een hockeystick.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen