Lichtbronnen

Alle lichtbronnen van Websa vindt u op deze pagina. Een aantal simpele maar verrassende lichtbronnen zoals gloeilampen van Jokjor, FRAMA, en de bijzondere CMYK bulb van Dennis Parren! Een van de meest belangrijke onderdelen van een lamp is natuurlijk de Lichtbron zelf, het is daarom erg belangrijk dat er een goede balans bestaat tussen het ontwerp van de lamp en de sterkte en kleur die de Lichtbron afgeeft. Houdt u niet van een felle Lichtbron? Kies dan voor een wat warmere kleur of misschien een lamp in combinatie met een dimmer.

Waar u op moet letten bij het kiezen van de juiste lichtbronnen:

Ten eerste moet u letten op de fitting of deze past op de lamp waar u hem voor koopt. De meest gebruikte fitting maat is E27. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de felheid van de lamp, een mooie warme lamp voor bijvoorbeeld boven de eetkamertafel, of juist een wat fellere om een schilderij in uw woonkamer extra te accentueren. Kortom de juiste keuzes maken qua kleur en lichtsterkte is erg belangrijk.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »