Vloerlampen

Vloerlampen zijn wellicht iets minder aanwezig dan hanglampen maar zeker niet minder sfeerbepalend! Vloerlampen behoren tot de basisverlichting in huis. Vloerlampen, ook wel staande verlichting genoemd kunnen vaak echte eyecatchers zijn binnen interieur, de plaatsing is daarom erg bepalend. Of u nu een vloerlamp zoekt met natuurlijke vormen en materialen of juist iets industrialistisch, Websa heeft het!

Voordelen van de Vloerlampen

Vloerlampen nemen weinig ruimte in, en geven mooi gespreid licht. Door deze manier van indirect verlichten kunt u bepaalde onderdelen van uw interieur sfeervol verlichten bijvoorbeeld een muur waardoor de kamer direct ruimtelijker lijkt, of een donkere hoek in een kamer. Voor indirecte accentverlichting is de vloerlamp ideaal. Ze geven op subtiele wijze gespreid licht waardoor u donkere plekken in de woon of slaapkamer direct ruimtelijker doet lijken.

 

Waar u op moet letten bij het kiezen van de juiste Vloerlampen

Voordat u een definitieve keuze maakt, raden wij altijd aan om goed naar uw eigen interieur te kijken en naar de andere verlichting die zich al in uw huis bevindt. Het zou tenslotte jammer zijn wanneer uw aankoop helemaal misstaat in uw huidige interieur, het is raadzaam om daar uw keuze op af te stemmen. Daarnaast moet u zichzelf afvragen wat de functie van de vloerlamp wordt die u gaat kopen en waar u deze gaat plaatsen i.v.m. de afmetingen van de lamp en de richtingen waar deze naartoe schijnt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen