Wandlampen

Op zoek naar een Wandlamp? Websa heeft ze in alle soorten en maten! Wandlampen zijn ideaal wanneer u een ruimte of bepaalde plek in huis wilt verlichten met indirect licht. Het indirecte licht zorgt voor sfeer en warmte afhankelijk van de sterkte van de lamp die u in de wandlamp plaatst. Bent u opzoek naar een stoere wandlamp, of houdt U juist van abstracte vormen, de keuze is geheel aan u.

Voordelen van wandlampen

Wandlampen nemen vaak weinig ruimte in omdat ze nergens op staan ze geven mooi gespreid licht. Door deze manier van indirect verlichten kunt u bepaalde onderdelen van uw interieur sfeervol verlichten. Bijvoorbeeld een muur waardoor de kamer direct ruimtelijker lijkt. Voor accentverlichting raden wij echter wandspots aan ipv wandlampen. Wandspots geven gebundeld licht en zijn daarom beter geschikt als accentverlichting.

 

Waar u op moet letten bij het kiezen van de juiste Wandlamp

Voordat u een definitieve keuze maakt, raden wij altijd aan om goed naar uw eigen interieur te kijken en naar de andere verlichting die zich al in uw huis bevindt. Het zou tenslotte jammer zijn wanneer uw aankoop helemaal misstaat in uw huidige interieur. Het is raadzaam om daar uw keuze op af te stemmen. Daarnaast moet u zichzelf afvragen wat de functie van de wandlamp wordt die u gaat kopen en waar u deze gaat plaatsen i.v.m. de afmetingen van de lamp en de richtingen waar deze naartoe schijnt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »